Werkwijze

Voordat je je aanmeldt om een afspraak te maken, wil je natuurlijk wel even weten wat je mag verwachten bij Ms. Debby.

Les in persoon

Ongeacht of je een leerling op het voortgezet onderwijs bent of als ouder/verzorger een kind op het voortgezet onderwijs hebt zitten die dringend hulp nodig heeft voor Engels, je wil graag eerst alles weten over hoe Ms. Debby te werk gaat. Hoe bepaalt zij je huidige niveau en hoe helpt ze je om naar het vereiste niveau te komen? 

Heb je je eigen bedrijf en heb je vaak te maken met Engelstalige contacten? Ben je een werknemer bij de overheid of bij een internationaal opererend bedrijf en struikel je over de Engelstalige communicatie? Als je tot hier bent gekomen met lezen over Engels van Ms. Debby, ben je vast ook benieuwd naar hoe ze je naar jouw gewenste niveau helpt.

Hoe gaat het er aan toe tijdens de eerste les, en hoe gaat het daarna  verder? 

Leerlingen en studenten: Klik hier
Ook als je een ouder/verzorger van bent van een kind jonger dan 16 jaar ben je daar op het juiste ‘adres’. 

Ben je een professional en zoek je een goede docent om 1-op-1 je Engels op een hoger niveau te brengen? Lees hier hoe Ms. Debby je helpen kan. 

 

Onderwijs op afstand

Het kan natuurlijk zijn dat je veel te ver weg woont om naar Ms. Debby te komen. Andere redenen waardoor je niet of minder mobiel bent hoeven ook geen probleem voor je te zijn. Daar hebben we een goede oplossing voor: online les krijgen kan ook! Dit geldt voor zowel leerlingen, studenten als professionals. Klik hier om te lezen hoe dat in zijn werk gaat.