Wie is Ms. Debby

Engels behoort tot Ms. Debby’s favoriete talen en lesgeven is het liefste wat zij doet.

Achtergrond
Ms. Debby is al vanaf jonge leeftijd vaak in aanraking geweest met Engelstaligen ( ‘native speakers’) die het leuk vonden haar Engels te leren. Later heeft Ms. Debby een heel aantal jaar in het buitenland gewoond en lesgegeven waar Engels de voertaal was.

In 2001 keerde zij terug en besloot om de Nederlandse bevoegdheid als docent Engels te behalen. Daarnaast gaf zij in haar woonplaats destijds bijles Engels aan zowel VO leerlingen, studenten van MBO en HBO als aan volwassenen. Dit bleek een groot succes; allen behaalden hun doelen, of dat nou overgang naar een volgende klas betrof of het halen van examens.

Ervaring
Nadat de benodigde diploma’s behaald waren is Ms. Debby aan de slag gegaan als docent Engels. Ondertussen bleef zij ook bijlessen geven, waarbij zij nog steeds 100% slagingspercentage behaalde. Alle klanten zijn daarbij aantoonbaar en naar eigen zeggen gegroeid in zelfvertrouwen om de Engelse taal toe te passen.

Door haar jarenlange ervaring in een Engelstalige omgeving waarin zij ook les heeft gegeven is zij bovendien in staat om klanten bekend te maken met de culturele verschillen en hoe daarmee om te gaan. Vooral professionals hebben hier veel profijt van.

Voor een overzicht van o.a. haar CV klik hier

Opluchting
Tot de zomer van 2018 heeft Ms. Debby als docent Engels voor de klas gestaan, waarvan de laatste vier als gedetacheerde. In die hoedanigheid heeft zij een groot aantal klassen weer op de rit geholpen tot grote opluchting van de vele scholen, de ouders en de leerlingen zelf. Hierdoor is zij door en door bekend met de methodes en ook met de problemen waar men in het onderwijs tegen aan loopt.

Tevreden 
Een behoorlijk aantal mensen, zowel VO-leerlingen, MBO-, HBO- en WO-studenten als professionals hebben inmiddels hun weg naar haar gevonden, die zonder uitzondering allemaal erg tevreden zijn. Lees hier enkele reviews