Reviews

Hieronder volgt een selectie van de reviews van mensen die (bij)les van Ms Debby hebben gehad en/of haar van harte aanbevelen op basis van hun kennis en ervaringen met haar. Voor de originele reviews ga je naar haar profiel op Superprof.com

Jesper
“Debby is een enthousiaste, geduldige ervaren docente Engels. Ze geeft met veel passie les en heeft oog voor wat de student nodig heeft. Een aanrader.”

Elvira
“Debby is een vriendelijke en geduldige docent. Ze zorgt voor een prettig en veilige leeromgeving wat belangrijk is om jezelf goed te kunnen en durven te ontplooien. Haar persoonlijke aandacht heeft bij mij bijgedragen aan een beter taalbegrip en aan meer zelfvertrouwen tijdens het communiceren in het Engels. Ik zou Debby daarom zeker aanraden!”

Susan
“Debby is een hele fijne docent, die met rust en geduld alles uitlegt.”

Michael
“Perfect! Debby is een fijne docent. Ze maakt een plan om vanuit daar je doelen te bereiken. Ze is geduldig en ik zou haar zeker aanraden.”

Yvonne
“Perfect! Debby is overduidelijk een zéér goede onderwijzeres. Haar les-ervaring straalt van haar af. Ze weet precies hoe ze je op je gemak moet stellen. Haar lessen zijn een feest. Mijn zelfvertrouwen groeit met de week.”

Emma
“Debby is een erg goede, geduldige lerares. Ze helpt je om je doelen te behalen. Ik raad haar zeker aan!”

Ben jij nu zelf ook een leerling van Ms. Debby of heb je Engels van Ms. Debby gehad? Help anderen in het maken van hun keuze en laat ook een review achter!